• Lorem ipsum

Onze tips over een PVC vloer schoonmaken

14 Jun 2024
door Caroline

Een PVC vloer schoonmaken is essentieel om je vloer er stralend en als nieuw uit te laten zien. Bij Vloerenhuys de Veluwe begrijpen we hoe belangrijk een schone vloer is. In deze blog delen we handige tips en gebruiken we James producten om je PVC vloer perfect te reinigen.

Waarom is een PVC vloer schoonmaken belangrijk?

Een PVC vloer schoonmaken zorgt ervoor dat vuil en vlekken geen kans krijgen om permanent in het materiaal te trekken. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van je vloer en houdt de uitstraling fris en nieuw. Daarnaast helpt het bij het behouden van de vuilwerende eigenschappen van je vloer.

Stappen voor het schoonmaken van een PVC vloer

1. Dagelijkse reiniging
Begin met het verwijderen van los vuil en stof met een stofzuiger of zachte bezem. Dit voorkomt krassen en houdt je vloer vrij van stof en vuil.

2. Gebruik een geschikte reiniger
Voor de grondige reiniging van je PVC vloer raden we James Vloerreiniger Schoon & Snel Droog aan. Dit product verwijdert moeiteloos vuil en droogt snel op, zonder residu achter te laten.

Hoe gebruik je het?

  • Verdun de James Vloerreiniger volgens de instructies op de verpakking.
  • Dweil de vloer met een licht vochtige dweil.
  • Laat de vloer goed drogen.

3. Dieptereiniging
Voor hardnekkige vlekken en extra bescherming gebruik je James Vloerreiniger Beschermt & Herstelt. Dit product herstelt ook lichte krasjes en strepen op je PVC vloer.

Hoe gebruik je het?

  • Breng de reiniger aan met een dweil of mop.
  • Laat het product 45 minuten inwerken en drogen.
  • Herhaal indien nodig voor optimaal resultaat.

Extra tips voor een stralende PVC vloer

  • Voorkom krassen: Plaats viltjes onder meubels en gebruik deurmatten bij ingangen.
  • Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen: Gebruik geen schurende middelen of agressieve chemicaliën die je vloer kunnen beschadigen.
  • Regelmatig onderhoud: Een PVC vloer schoonmaken is niet alleen een eenmalige taak. Regelmatig onderhoud houdt je vloer in topconditie.

Bij Vloerenhuys de Veluwe adviseren we James producten voor het reinigen en onderhouden van je PVC vloer. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om je vloer optimaal te verzorgen en zijn bovendien milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Onze aanbevolen James producten

Met deze tips en de juiste producten van Vloerenhuys de Veluwe blijft je PVC vloer altijd stralend schoon en goed onderhouden. Bezoek onze winkel voor meer informatie en advies over het schoonmaken van je PVC vloer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »