• Lorem ipsum

PVC-vloer incl. leggen vanaf €54.95/m² bij Vloerenhuys de Veluwe!

9 Apr 2024
door Caroline

Wist je dat je bij Vloerenhuys de Veluwe al een PVC-vloer kan aanschaffen en laten leggen (inclusief egaliseren) vanaf €54.95 per m2? Als specialist in vloeren weten we alles van het aanleggen van onze vloeren. Omdat wij eigen stoffeerders hebben is dit voordelig en hebben we geen lange wachttijden. Bij Vloerenhuys de Veluwe hebben we voor elk budget een vloer.

Eén van de dingen waar veel mensen tegen aanlopen bij het kopen van een vloer zijn de niet transparante prijzen en de lange wachttijden. Bij Vloerenhuys de Veluwe willen we hier zo veel mogelijk in meedenken. Stel je eens voor: je hebt een ‘gemiddelde’ woonkamer van 30m2. Dan kun je dus al een PVC-vloer kopen en binnen een paar weken laten leggen voor €1648,50.

De vloeren van Vloerenhuys de Veluwe
Vloerenhuys de Veluwe heeft een uitgebreid aanbod aan vloeren zoals laminaat, PVC-, Vinyl en tapijt (inclusief tapijttegels). Naast gevestigde merken zoals Gelasta en Belakos bieden we sinds kort ook Floorlife vloeren aan inclusief de trendy VTWonen by Floorlife collectie. Je kunt jouw vloer makkelijk bestellen via deze website of je kunt bij ons op bezoek komen in onze showroom in Nunspeet (industrieweg 66). Hiernaast kunnen we ook bij jou thuis komen of een afspraak maken buiten openingstijden. Wat jou het beste uitkomt!

Gratis E-book “Hoe meet je zelf een vloer in?”
Als je een vloer wilt kopen is het belangrijk dat de vloer goed ingemeten wordt. Hiermee bedoelen wij dat je de vloer precies opmeet zodat je de totale oppervlakte (m2) weet. We hebben speciaal voor een gratis E-book gemaakt om te downloaden. Zo kunt je makkelijk je eigen vloer inmeten en ook beter inschatten we de kosten zullen worden.

Nieuw: Raamdecoratie
Naast onze vloeren kun je ook raamdecoratie aanschaffen bij Vloerenhuys de Veluwe. We werken samen met een lokale professionele partner en bieden Nederlands geproduceerde raamdecoratie van hoge kwaliteit. Dit zijn zowel gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen als plisségordijnen. Alles voorzien van de laatste trends. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom of maak een afspraak aan huis.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in huis? Maak een afspraak via contact, vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons aan de Industrieweg 66 in Nunspeet op dinsdag – vrijdag tussen 9.00 en 17.00 of op zaterdag tussen 09.00 en 12.00.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »