• Lorem ipsum

Visgraat en Hongaarse punt laminaat

28 Jul 2023
door Caroline

Bij Vloerenhuys de Veluwe in Nunspeet presenteren wij met trots een prachtige collectie van traditionele vloeren, nu in Visgraat en Hongaarse punt patroon. Onze visgraat- en Hongaarse punt vloeren geven jouw interieur een stijlvolle upgrade.

Het Hongaarse punt patroon is een verfijnde stijl waarbij de planken in een punt tegen elkaar aan liggen. Dit patroon staat ook wel bekend als chevron, dat een omgekeerde V-vorm vormt.

Bij het visgraat patroon liggen de planken trapsgewijs tegen elkaar, waarbij de kopse kant telkens aansluit op het uiteinde van de lange zijde.

De Hongaarse punt en visgraat vloeren zijn klassiekers die je vaak terugziet in statige oude panden. Dankzij het groot formaat paneel en het kliksysteem zijn ze eenvoudig te installeren. Deze vloeren zijn van de beste kwaliteit, met gebruiksklasse 33 en een levenslange garantie voor thuisgebruik.

De visgraat en Hongaarse punt laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in een uitgebreid scala aan kleuren - van strak grijs tot opvallende vintage decors. Het oppervlak van de vloeren heeft een verfijnde houtstructuur. Bovendien zijn onze vloeren geschikt voor installatie in combinatie met vloerverwarming, wat extra comfort biedt in jouw leefruimte.

Bekijk de Visgraat laminaat vloeren>
Bekijk de Hongaarse Punt laminaat vloeren>

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »