• Lorem ipsum

Vloerenhuys de Veluwe is verhuisd!

29 Mar 2024
door Caroline

Nunspeetse Vloerenhuys de Veluwe heeft zijn intrek genomen aan de Industrieweg 66. Vloerenhuys de Veluwe verkoopt naast laminaat en PVC nu ook tapijt, vinyl, vloerkleden en raamdecoratie: een one-stop-shop als het gaat om woninginrichting.

Per oktober 2023 zijn is het bedrijf gewisseld van eigenaar. Met deze wissel tref je nu Klaas-Jan Prins aan het roer. Deze enthousiasteling heeft veel nieuwe ideeën voor de toekomst en de verhuizing verderop in de straat is de eerste stap.  

Vloerenhuys de Veluwe maakt een grootse veranderslag: naast de nieuwe locatie is ook het hele assortiment verreikt. “We zagen dat onze klanten behoefte hadden aan meer uitgebreide partner in woninginrichting. Nu kun je bij ons terecht voor zowel laminaat, PVC als tapijt. Hiernaast bieden we ook raamdecoratie, vloerkleden en vinyl aan.”, vertelt Klaas-Jan Prins. Je kunt ook de vloer via Vloerenhuys de Veluwe laten leggen. Dit is vaak binnen enkele weken gerealiseerd.

Over Vloerenhuys de Veluwe
Vloerenhuys de Veluwe, wij hebben het allemaal in huys. Hun missie is om de beste woonoplossingen te bieden, met als focus een goede prijs, de beste service en gemak voor de klant. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een vloer of raamdecoratie is voor de uitstraling en functionaliteit van een interieur.

Vloerenhuys de Veluwe is gevestigd aan de Industrieweg 66 in Nunspeet. Ze zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 17.00 en op zaterdagen van 09.00 – 12.00. 2e Paasdag is Vloerenhuys de Veluwe geopend van 13.30 – 17.00. Buiten deze openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken op locatie of in de avonduren, kijk op www.vloerenhuysdeveluwe.nl voor meer informatie. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »