• Lorem ipsum

Aqualaminaat klikvloeren

Aqua Laminaat Light Levanto Marble
Aqua Laminaat Light Levanto Marble
Met deze waterbestendige vloer kunt u genieten van de elegantie van marmer, zonder de hoge kosten en het onderhoud. De lichte kleur en marmer-achtige textuur voegen een vleugje klasse toe aan elke ruimte.
Aqua Laminaat Antraciet eiken
Aqua Laminaat Antraciet eiken
Deze waterbestendige vloer combineert de natuurlijke uitstraling van eikenhout met een stijlvol antraciet kleurenpalet. Ideaal voor keukens en badkamers.
Aqua Laminaat White Chromix
Aqua Laminaat White Chromix
Kies voor een schone en moderne look met Aqua Laminaat White Chromix. Het heeft een heldere en frisse uitstraling die perfect past bij een minimalistische inrichting. Bovendien is het waterbestendig, waardoor het geschikt is voor elke kamer in huis.
Aqua Laminaat Black Slate
Aqua Laminaat Black Slate
Deze waterbestendige vloer biedt een strakke, moderne uitstraling met zijn diepe zwarte kleur en natuurlijke leisteen-textuur. Een perfecte keuze voor badkamers en keukens.
Aqua Laminaat Zacht eiken
Aqua Laminaat Zacht eiken
Met de waterbestendige Aqua Laminaat Zacht eiken vloer creëer je een zachte en warme sfeer in elke ruimte. De lichte kleur en subtiele houtstructuur maken deze vloer een tijdloze keuze voor keukens, badkamers, wasruimtes en toiletten.
Vloerenhuys de Veluwe  Aqua Laminaat Vintage Oak Light
Aqua Laminaat Vintage Oak Light
Breng de warmte en charme van hout in huis met Aqua Laminaat Vintage Oak Light. Het heeft een authentieke houtlook en voelt aan als echt hout, maar is veel gemakkelijker te onderhouden. Het is ook bestand tegen vocht.
Aqua Laminaat Gerookt eiken
Aqua Laminaat Gerookt eiken
Met deze waterbestendige Aqua Laminaat Gerookt eiken vloer voeg je duurzaamheid en elegantie toe aan elke kamer. De gerookte eiken uitstraling geeft een warme en natuurlijke sfeer aan elke ruimte. Deze vloer is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waar
Vloerenhuys de Veluwe  Aqua Laminaat Vintage Oak Dark
Aqua Laminaat Vintage Oak Dark
Met Aqua Laminaat Vintage Oak Dark kun je een klassieke en elegante uitstraling creëren in elke kamer. Het heeft een diepe, donkere kleur en een rustieke houtstructuur die een gevoel van warmte en gezelligheid oproept. Het is duurzaam en waterbestendig.
Aqua Laminaat Light Grey Chicago Concrete
Aqua Laminaat Light Grey Chicago Concrete
Deze waterbestendige vloer biedt de robuuste uitstraling van beton, met een stijlvolle grijze kleur en subtiele textuur. Perfect voor een moderne, industriële look in elke kamer van het huis.
Vloerenhuys de Veluwe  Aqua Laminaat Aquawood Engels wit
Aqua Laminaat Aquawood Engels wit
Geef je keuken of badkamer een frisse uitstraling met deze waterbestendige Aqua Laminaat Aquawood Engels wit
vloer. De lichte kleur en houtstructuur creëren een warme sfeer en zorgen voor een natuurlijke uitstraling.
Aqua Laminaat Grey Sparkle Grain
Aqua Laminaat Grey Sparkle Grain
Geef je vloer een eigentijdse uitstraling met Aqua Laminaat Grey Sparkle Grain. Het heeft een opvallende textuur en subtiele glinsterende accenten die een vleugje glamour toevoegen aan elke ruimte.
Aqua Laminaat Cognac Brown Sherman Oak
Aqua Laminaat Cognac Brown Sherman Oak
Deze prachtige cognackleurige eikenhouten vloer met een subtiele houtnerfstructuur voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte. Dankzij de waterbestendigheid is deze vloer perfect voor vochtige ruimtes.