• Lorem ipsum

Laminaat ondervloeren

Ondervloer - Heatfoil - 15m2
Ondervloer - Heatfoil - 15m2
Heat-foil laminaat ondervloer voor vloerverwarming (0,014 m2 K/W). 24% geluidsdemping, 10 dB contactgeluidreductie, 1,2 mm dik, rol van 15 m2. Duurzaam, laag profiel en vochtbestendig met zelfklevende overlap. Ideaal voor een rustige en warme leefruimte.
Ondervloer - Excellent - 15m2
Ondervloer - Excellent - 15m2
De Laminaat Ondervloer Excellent is een hoogwaardige keuze voor geluidsvermindering in elke ruimte. Met een indrukwekkende -28% reductie in reflectiegeluid biedt deze 2 mm dikke ondervloer een duurzame en stabiele basis voor laminaatvloeren. Het geïntegre
Ondervloer - Egaliso - 10m2
Ondervloer - Egaliso - 10m2
Laminaat Ondervloer Egaliso: 7mm dik, 10m²/pak, egaliseert oneffenheden tot 3mm. Drukbestendig, stabiel, R-waarde 0,13 voor goede isolatie. Perfecte basis voor laminaat!
Ondervloer - Soundblock Supreme - 15m2
Ondervloer - Soundblock Supreme - 15m2
Laminaat ondervloer Soundblock Supreme: Beste voor appartementen met -15% contactgeluid, 10 dB geluiddemping, 2 mm dik, 15 m2 rol, drukvast, dampscherm met plakstrip, geschikt voor vloerverwarming (0,038 m2 K/W).
Ondervloer - Protecta - 25m2
Ondervloer - Protecta - 25m2
De Protecta laminaat ondervloer is een 3 mm dikke instapondervloer met een rolinhoud van 25 m2. Het biedt 4% geluidsdemping en egaliseert kleine oneffenheden tot circa 1 mm. De ondervloer heeft een aluminium dampremmende laag met 12 cm brede overlap en ee
Laminaat ondervloeren

Succesvol installeren van een laminaatvloer begint met de keuze van de juiste ondervloer. Isoleren, egaliseren, geluid reduceren of warmtegeleiding? In ons assortiment vind je voor iedere situatie een passende ondervloer.

Waarom een ondervloer?

Het belang van een goede ondervloer voor laminaat wordt vaak onderschat. Een kwalitatief goede ondervloer zorgt ervoor dat je laminaatvloer lang meegaat. De ondervloer beschermt het laminaat tegen langdurige zware belasting, bijvoorbeeld van meubels, maar ook bij het dagelijks belopen van de vloer. Met de juiste ondervloer kun je een ongelijke basisvloer egaliseren en een ondervloer kan isoleren, zowel voor warmte als geluid.

Welke ondervloer je het beste kunt gebruiken, is afhankelijk van de kwaliteit van de basisvloer, van de ruimte en verdieping waar de vloer ligt en de eventuele aanwezigheid van vloerverwarming.