• Lorem ipsum

Onze showroom biedt een uitgebreide collectie aan vloeren van de hoogste kwaliteit, variërend van laminaat, vinyl tot PVC en tapijt. Bij ons vind je niet alleen een divers aanbod, maar ook deskundig advies van onze ervaren medewerkers die je graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

In onze sfeervolle en inspirerende showroom kun je de verschillende vloeren niet alleen zien, maar ook voelen en ervaren hoe ze in jouw eigen interieur zouden passen. Of je nu een klassieke, moderne, of landelijke stijl zoekt, bij Vloerenhuys de Veluwe hebben wij voor elk wat wils.

  

Openingstijden:

  • Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
  • Zaterdag: 9.00 - 12.00
  • Buiten deze tijden op afspraak. Neem contact met ons op via [email protected].

Bezoek ons op Industrieweg 66, 8071 CW Nunspeet en ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw ruimte. Neem contact op, kom langs bij onze showroom of maak online een afspraak aan huis.

Wij nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en de mogelijkheden te ontdekken die wij je te bieden hebben. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en ervaar zelf waarom Vloerenhuys de Veluwe de nummer één keuze is voor vloeren in de regio.