• Lorem ipsum

Ondervloer

Arbiton PVC Ondervloer - Secura - 6.25m2
PVC Ondervloer - Secura - 6.25m2
Optimaliseer je PVC/Vinyl klikvloer met onze speciale ondervloer. Geschikt voor drukbezochte ruimtes. Eenvoudige installatie en hoge CS-waarde voor duurzaamheid. Upgrade nu voor langdurige prestaties.
Ondervloer - Soundblock Supreme - 15m2
Ondervloer - Soundblock Supreme - 15m2
Geniet van rust in appartementen met Laminaat ondervloer Soundblock Supreme. Verminder contactgeluid met 15%. Duurzaam, vochtbestendig, geschikt voor vloerverwarming. Ideaal voor geluidsgevoelige omgevingen. Bestel nu!
Wakol D 3320 PVC-Dispersielijm 12 kg
Wakol D 3320 PVC-Dispersielijm 12 kg
Dispersielijm voor de verlijming van

• PVC-Design vloerbedekking
• Rubberen vloerbedekking tot 4 mm dikte
• Textielvloerbedekking met PVC-, PUR- of latex rugzijde
op zuigende ondergronden
Vloerenhuys de Veluwe  Thomsit OS PVC projectegaline 25 kg
Thomsit OS PVC projectegaline 25 kg
Ontdek Thomsit OS PVC Projectegaline: hoogwaardige egaline voor PVC-vloeren. Sneldrogend, gemakkelijk aan te brengen en perfect voor een professioneel resultaat.
Ondervloer - Egaliso - 10m2
Ondervloer - Egaliso - 10m2
Egaliseer je vloer met de Laminaat Ondervloer Egaliso. Perfect voor laminaat, egaliseert tot 3 mm, drukvast, stabiel, en biedt goede isolatie (R-waarde 0,13). Kies voor duurzaamheid en comfort!
Ondervloer - Excellent - 15m2
Ondervloer - Excellent - 15m2
Verbeter je ruimte met onze Laminaat Ondervloer Excellent! 28% minder reflectiegeluid voor een stillere omgeving. Dikte van 2 mm, geschikt voor vloerverwarming, en geïntegreerd dampscherm. Kies comfort met kwaliteit!
Vloerenhuys de Veluwe  Jumpax Classic
Jumpax Classic
Optimaliseer je vloer met Jumpax® Classic, een FSC-gecertificeerde ondervloer die contactgeluid tot 10 dB vermindert. Perfect voor PVC, linoleum en meer. Ontdek het nu!
Arbiton PVC Ondervloer - Multiprotec - 8,5m2
PVC Ondervloer - Multiprotec - 8,5m2
Versterk je klikvloer in drukke ruimtes met onze ondervloeroplossing. Uitstekende druksterkte en geschikt voor vloerverwarming. Ontvang 8,5 m2 per rol voor duurzame prestaties. Brandwerend en ideaal voor drukke omgevingen.
Ondervloer - Heatfoil - 15m2
Ondervloer - Heatfoil - 15m2
Unifloor Heat-Foil®: De perfecte ondervloer voor laminaat en parket met vloerverwarming. Uitstekende warmteoverdracht, slechts 1,2 mm dik, tot 24% geluidsreductie.
Ondervloer - Protecta - 25m2
Ondervloer - Protecta - 25m2
Verbeter je laminaatvloer met onze Protecta ondervloer! Dikte van 3 mm, geluidsdemping van 4%, egaliseert kleine oneffenheden en voorkomt vochtschade. Geniet van comfort en duurzaamheid!
Ondervloer

Succesvol installeren van een laminaatvloer begint met de keuze van de juiste ondervloer. Isoleren, egaliseren, geluid reduceren of warmtegeleiding? In ons assortiment vind je voor iedere situatie een passende ondervloer.

Waarom een ondervloer?

Het belang van een goede ondervloer voor laminaat wordt vaak onderschat. Een kwalitatief goede ondervloer zorgt ervoor dat je laminaatvloer lang meegaat. De ondervloer beschermt het laminaat tegen langdurige zware belasting, bijvoorbeeld van meubels, maar ook bij het dagelijks belopen van de vloer. Met de juiste ondervloer kun je een ongelijke basisvloer egaliseren en een ondervloer kan isoleren, zowel voor warmte als geluid.

Welke ondervloer je het beste kunt gebruiken, is afhankelijk van de kwaliteit van de basisvloer, van de ruimte en verdieping waar de vloer ligt en de eventuele aanwezigheid van vloerverwarming.