• Lorem ipsum
FAQ
Algemeen
Kan ik de vloeren ook in een showroom bekijken?

Ja, wij hebben een showroom waar onze vloeroplossingen op groot formaat getoond worden. Bezoek ons op Industrieweg 66, 8071 CW Nunspeet en ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw ruimte. Neem contact op voor de openingstijden of om een afspraak te maken.

Hoe werkt de aan-huis-service?

Onze aan-huis-service is ontworpen voor jouw gemak. Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen op onze website, ons een e-mail te sturen op [email protected], of ons te bellen op +31 (0) 341 - 21 73 44. Een van onze experts komt dan bij jouw thuis om te adviseren en grote stalen te tonen. Hierdoor kun je in alle rust je eigen keuze maken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vloer?

Hieronder een aantal facetten welke je in acht kunt nemen bij het kiezen van een vloer. Laat je adviseren door onze experts door een bezoek te brengen aan onze showroom of een afspraak bij jou aan huis.

Categorie

Overwegingen

Type Vloer

- Waar komt de vloer te liggen (woonkamer, keuken, badkamer, etc.)

- Hoe intensief wordt de ruimte gebruikt?

Materiaal

- Hout (warm, natuurlijk, onderhoudsintensief)

- Laminaat (budgetvriendelijk, makkelijk onderhoud)

- Vinyl (waterbestendig, eenvoudig te leggen)

- Tegels (duurzaam, onderhoudsarm)

- Tapijt (comfortabel, moeilijker onderhoud)

Kwaliteit

- Dikte en sterkte van het materiaal

- Garantietermijn en -voorwaarden

Esthetiek

- Kleur en textuur

- Stijl (klassiek, modern, rustiek, etc.)

Onderhoud

- Gemak van reiniging en onderhoud

- Duurzaamheid tegen krassen, vlekken en slijtage

Installatie

- Doe-het-zelf of professionele installatie

- Kosten van installatie (materialen en arbeid)

Prijs

- Vooraf bepaald budget

- Extra kosten (ondervloeren, lijm, installatie)

Milieu-impact

- Duurzaamheid van het materiaal

- Certificeringen (bijv. FSC, GreenGuard)

Geluid en Comfort

- Geluidsisolatie (voor appartementen of meerdere verdiepingen)

- Comfort onder de voeten

Speciale Vereisten

- Compatibiliteit met vloerverwarming

- Vochtbestendigheid voor vochtige ruimtes

Zijn de prijzen op de website inclusief leggen?

Sommige prijzen op de website zijn inclusief leggen. Wanneer dit het geval is wordt dit er duidelijk bij vermeldt. Kijk hier bijvoorbeeld voor de inclusief leggen acties. Inclusief leggen acties houdt in dat je totaal ontzorgt wordt. Van egaliseren tot aan oplevering zit dan bij de prijs in.

Bestelling
Wat zijn de levertijden voor een bestelling?

De levertijden variëren afhankelijk van het product en de beschikbaarheid. Standaard producten worden meestal binnen 3-5 werkdagen geleverd. Voor speciale bestellingen of maatwerk kan de levertijd langer zijn. Je ontvangt een trackingmail zodra de bestelling is verzonden.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, je kunt de bestelling afhalen bij ons in Nunspeet. Raadpleeg hier altijd onze klantenservice voor via [email protected] .

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Na betaling kun je binnen de gestelde tijd volgens onze algemene voorwaarden jouw order annuleren. Neem hierover zo snel mogelijk contact op via [email protected]

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de aankoop, kunt je deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling mits er wordt voldaan aan de algemene voorwaarden. Neem contact op met onze klantenservice voor het retourproces.

Wat als ik mijn online bestelde vloer toch niet mooi vindt?

Bij twijfel kun je altijd vrijblijvend een bezoekje aan de showroom in Nunspeet brengen of een advies gesprek aan huis plannen zodat je de vloer op groot formaat kunt raadplegen.

Installatie
Bieden jullie ook installatie diensten aan?

Ja, Vloerkopenonline.nl biedt professionele installatie diensten aan voor al onze vloertypen. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie, zodat je verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Vraag naar onze installatie opties tijdens uw aankoop of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Hoelang duurt het voordat de vloer gelegd is?

We rekenen altijd 1 werkweek voor het leggen van de vloer. Hierdoor hebben we goed de tijd om te egaliseren, uit te laten harden en het pvc te plakken.

Kan ik tijdens het leggen de vloer gebruiken?

Tijdens en na het egaliseren is de vloer voor 6 tot 8 uur niet te gebruiken. Na het stofferen kan men de vloer gelijk weer in gebruik nemen.

Hoe snel is jullie legteam beschikbaar om de vloer te leggen?

Over het algemeen kunnen we binnen 3 tot 5 weken jouw vloer leggen. Hier binnen en buiten is in overleg veel mogelijk. Stel hier je vraag om een indicatie te krijgen van de beschikbare legtijden.

Kun je de vloer makkelijk zelf installeren?

We raden aan om ten allen tijde een professional in te schakelen om het zo perfect mogelijk te laten leggen. Echter kun je zelf ook de handen uit de mouwen steken en de uitdaging aangaan! Neem dan wel even een kijkje op onze blog voor handige leg tips & tricks.

Garantie
Hoe onderhoud ik mijn PVC vloer?

Het onderhoud van een PVC vloer is eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een pH-neutraal reinigingsmiddel houdt uw vloer in topconditie. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schrobborstels om beschadiging te voorkomen. Voor gedetailleerde onderhoudsinstructies, raadpleeg hier de handleiding voor het onderhouden van jouw vloer.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden