• Lorem ipsum

Service

Bij Vloerenhuys de Veluwe vind je alles voor jouw woninginrichting. Van vloeren en raamdecoratie tot wandpanelen, we bieden een breed assortiment en professionele diensten zoals legservice en vloerverwarming. Bezoek ons voor inspiratie en advies!

Service

Bij Vloerenhuys de Veluwe hebben we alles wat je nodig hebt om van jouw huis een echt thuis te maken. Als specialist in woonstoffering bieden we een uitgebreid assortiment aan vloeren, raamdecoratie en wandpanelen, allemaal onder één dak. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle vloer, een luxe tapijt, praktische laminaat, of moderne PVC-tegels, wij hebben het allemaal in huys.

Maar onze service gaat verder dan alleen ons brede aanbod. Bij ons kun je ook terecht voor een volledige dienstverlening op maat. Wil je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in de winkel of vraag om een bezoek bij jou thuis, zodat we samen jouw wensen en ideeën kunnen bespreken. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste producten en zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor jouw interieur.

Daarnaast bieden we ook handige extra's, zoals een professionele legservice voor vloeren en de installatie van vloerverwarming, zodat je altijd verzekerd bent van een perfect eindresultaat. En als je zelf aan de slag wilt, dan is ons gratis e-book "Hoe meet ik een vloer in?" een handige leidraad.

Bij Vloerenhuys de Veluwe staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Dus kom langs en ontdek de vele mogelijkheden om jouw huis om te toveren tot een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. We heten je van harte welkom!