• Lorem ipsum

Rechte planken laminaat

-21%
Laminaat Engels natuur eiken
Laminaat Engels natuur eiken
Creëer een gezellig thuis met Engels natuur eiken laminaat. Warme kleuren en authentieke houtstructuur voor tijdloze schoonheid. Bestel nu voor een uitnodigende sfeer!
-17%
Aqua Laminaat Zacht eiken
Aqua Laminaat Zacht eiken
Aqua Laminaat Zacht Eiken: tijdloze elegantie met waterbestendigheid. De lichte kleur en subtiele houtstructuur voegen warmte toe aan elke ruimte. Perfect voor keukens, badkamers en meer. Ontdek duurzaamheid en stijl in één vloer!
-12%
Aqua Laminaat Gebleekt eiken
Aqua Laminaat Gebleekt eiken
Transformeer je ruimte met de Aqua Laminaat Gebleekt Eiken vloer - Waterbestendig, licht en natuurlijk. Geschikt voor moderne en traditionele interieurs. Ontdek de perfecte harmonie van stijl en functionaliteit voor elke kamer in huis.
-24%
Laminaat Pool grijs eiken
Laminaat Pool grijs eiken
Laminaat Pool grijs eiken heeft een mooie, grijze kleur die perfect past bij een modern en industrieel interieur. De vloer heeft een robuuste uitstraling en een natuurlijke houtstructuur die zorgt voor een warme sfeer in huis. Bestel nu en geef je huis ee
-23%
Laminaat Grijs eiken
Laminaat Grijs eiken
Ontdek betaalbare luxe met grijs eiken laminaat. Minimalistisch, eigentijds design voor een stijlvolle, moderne look in uw interieur. Bestel nu en geniet van een trendy vloer binnen elk budget!
-14%
Laminaat Zilver grijs eiken
Laminaat Zilver grijs eiken
Ontdek bij Vloerenhuys de Veluwe het Laminaat Zilver Grijs Eiken. Een moderne keuze voor een eigentijds interieur. Bestel nu en creëer een stijlvolle ambiance in huis!
-25%
Laminaat Zacht eiken
Laminaat Zacht eiken
"Laminaat Zacht Eiken: creëer sereniteit in huis met de lichtgrijze tint die past bij elk interieur. Ontspannende ambiance gegarandeerd! Ontdek meer bij Vloerenhuys de Veluwe, Nunspeet."
-21%
Laminaat Zwart eiken
Laminaat Zwart eiken
Zwart eiken is perfect voor wie op zoek is naar een strakke, moderne uitstraling in huis. De vloer heeft een diepzwarte kleur en een gladde afwerking die perfect past bij een eigentijds interieur. Bestel nu en geef je huis een moderne touch!
-36%
Laminaat Smart living Glory Oak
Laminaat Smart living Glory Oak
Smart Living Glory Oak laminaat brengt tijdloze eikenhoutpracht naar huis. Authentieke uitstraling, eenvoudig onderhoud. Bestel nu voor warme en duurzame schoonheid in jouw interieur!
-13%
Laminaat Modern gerookt eiken
Laminaat Modern gerookt eiken
Transformeer je ruimte met betaalbaar gerookt eiken laminaat. Donkere kleuren voor warm, gezellig interieur. Bestel nu en geef karakter aan je woning!
-13%
Laminaat Modern eiken
Laminaat Modern eiken
Transformeer je interieur met prachtig laminaat voor een warme en natuurlijke uitstraling. Het natuurlijke eikenpatroon brengt rustieke charme. Bestel nu en geniet van een gezellig thuis!
-25%
Laminaat Eiken
Laminaat Eiken
Ontdek de natuurlijke charme van Laminaat Eiken bij Vloerenhuys de Veluwe in Nunspeet. Met zijn warme kleur en robuuste houtstructuur creëert deze vloer een knusse en gezellige sfeer, perfect voor een landelijk interieur.