• Lorem ipsum

Vloerenhuys de Veluwe: voor elk budget een laminaat of PVC vloer!

Welkom bij Vloerenhuys de Veluwe, hét vloerenbedrijf dat centraal gelegen is in het prachtige Nunspeet. Onze missie is om de beste vloeroplossingen te bieden, met als focus een goede prijs, de beste service en gemak voor de klant. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw vloer is voor de uitstraling en functionaliteit van jouw interieur.

Om jullie nog beter van dienst te zijn is het nu ook mogelijk om online te bestellen. De service die je hier in de winkel krijgt, die krijg je nu ook online via www.vloerkopenonline.nl.

Onze kernwaarden, vertrouwelijkheid, eenvoudigheid en veelzijdigheid, vormen het fundament van ons bedrijf. Bij Vloerenhuys de Veluwe zijn we trots op ons familiebedrijf, waar we open en transparant zijn. Onze laagdrempelige aanpak creëert een prettige sfeer voor iedereen, waar je ook naar op zoek bent.

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan jouw tevredenheid en het gemak dat we jou bieden:

  1. Snelle levering: Bij Vloerenhuys de Veluwe begrijpen we de waarde van tijd. Daarom streven we ernaar om jou geen lange levertijden op te leggen, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe vloer. Daarom staat bij onze producten de levertijd goed aangegeven.
  2. Voor elk budget een vloer: Bij ons vindt je een uitgebreide collectie laminaat- en PVC-vloeren, die aansluiten op diverse budgetten. Onze prijs-kwaliteitverhouding is altijd eerlijk en uitstekend, zodat je een vloer vindt die perfect bij jouw wensen past.
  3. Gevarieerd assortiment: Wij houden van vernieuwing en bieden een breed scala aan vloeren, waaronder prachtig visgraat en Hongaarse punt laminaat of PVC vloeren. Daarnaast presenteren we ook outlet en restpartijen, voor wie op zoek is naar voordelige topkwaliteit.

Wij nodigen jou van harte uit om de wereld van Vloerenhuys de Veluwe te ontdekken, in onze winkel of online! 

Vloerenhuys de Veluwe 

Vestigingsadres

Industrieweg 66
8071 CW Nunspeet
[email protected]
+31 (0)341 - 21 73 44

KVK-nummer: 78360900
BTW-nummer: NL861364922B01

Openingstijden 
Maandag - Vrijdag 10.00 - 17.00 
Zaterdag 9.00 - 12.00 
Buiten deze tijden op afspraak. Neem contact met ons op via [email protected]
Wij zijn zaterdag 20 juli gesloten.