• Lorem ipsum

Laminaat

Aqua Laminaat Vintage Oak Dark
Aqua Laminaat Vintage Oak Dark
"Creëer een elegante ambiance met onze Aqua Laminaat Vintage Oak Dark. De diepe, donkere kleur en rustieke houtstructuur brengen warmte en gezelligheid in elke kamer. Geniet van duurzaamheid en waterbestendigheid. Ontdek het bij Vloerenhuys de Veluwe."
Aqua Laminaat Vintage Oak Light
Aqua Laminaat Vintage Oak Light
"Geniet van de warmte en charme van echt hout met onze Aqua Laminaat Vintage Oak Light. Authentieke houtlook, eenvoudig te onderhouden en bestand tegen vocht. Ontdek het bij Vloerenhuys de Veluwe."
Aqua Laminaat Gerookt eiken
Aqua Laminaat Gerookt eiken
"Transformeer elke ruimte met onze Aqua Laminaat Gerookt Eiken vloer. Deze waterbestendige vloer biedt duurzaamheid en een warme, natuurlijke uitstraling. Ontdek de perfecte vloer bij Vloerenhuys de Veluwe."
Laminaat Light Beige
Laminaat Light Beige
Breng een frisse en ruimtelijke sfeer in huis met Laminaat Light Beige. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardig laminaatvloeren bij Vloerenhuys De Veluwe en geef je interieur een stijlvolle upgrade."
Laminaat Modern Living
Laminaat Modern Living
Ontdek de perfecte vloer bij Vloerenhuys De Veluwe in Nunspeet. Van laminaat tot PVC en tapijt, voor elke smaak en stijl. Deskundig advies en vakkundige installatie. Bezoek onze showroom!
Laminaat Colorado Red
Laminaat Colorado Red
Laminaat Colorado Red geeft jouw interieur een warme, robuuste uitstraling. Met zijn prachtige rode kleur en natuurlijke houtstructuur voelt het alsof je op een echte houten vloer loopt. Bestel nu en geef je huis die warme touch!
Laminaat Pure Natural Oak
Laminaat Pure Natural Oak
Ontdek het ruime aanbod aan vloeren bij Vloerenhuys de Veluwe, jouw specialist in laminaat, PVC en meer. Kwaliteit, service en advies op maat in Nunspeet.
Laminaat Sherwood Oak
Laminaat Sherwood Oak
Breng de natuurlijke schoonheid van het bos naar huis met Sherwood Oak laminaat. De warme, aardse tinten en prachtige houtstructuur creëren een gezellige en rustieke uitstraling in jouw interieur.
Laminaat Warm red oak
Laminaat Warm red oak
Geef je huis een rijke en levendige uitstraling met Warm Red Oak laminaat. De warme, roodachtige tinten en natuurlijke houtstructuur creëren een gezellige en gastvrije sfeer in jouw interieur. Ontdek nu bij Vloerenhuys de Veluwe!
-24%
Laminaat Natuur Eiken
Laminaat Natuur Eiken
Op zoek naar een betaalbare vloeroptie met stijl en kwaliteit? Zoek niet verder! Ons Laminaat Natuur Eiken is de ideale keuze voor prijsbewuste shoppers.
Laminaat Visgraat Grijs
Laminaat Visgraat Grijs
Upgrade uw interieur met eigentijds grijs visgraat laminaat. Voeg dynamiek toe met het visgraatpatroon voor een moderne ambiance. Duurzaam en betaalbaar. Ontdek veelzijdigheid bij Vloerenhuys de Veluwe, Nunspeet.
Laminaat Visgraat Donkerbruin
Laminaat Visgraat Donkerbruin
Creëer warmte en elegantie met ons donkerbruine visgraat laminaat. Het luxe houtpatroon voegt tijdloze klasse toe. Gemakkelijk te onderhouden en duurzaam.