• Lorem ipsum

Nieuw bij Vloerenhuys de Veluwe: Akoestische wandpanelen

24 Apr 2024
door Caroline

Maak kennis met dé woontrend van 2024: wandpanelen. Onze collectie van akoestische wandpanelen is ontworpen om niet alleen geluid te dempen, maar ze zien er ook trendy uit. Deze panelen verbergen oneffenheden in muren en voegen een moderne touch toe aan elk interieur.

Onze collectie bestaat uit 10 unieke wandpanelen, beschikbaar in drie varianten: rechte latten met houtdecor, rechte latten met steendecor en een flexibele optie. De latten zijn verkrijgbaar in diverse bruin- en grijstinten, wat zorgt voor een veelzijdige maar compacte collectie. Alle wandpanelen hebben een achterwand van gerecycled vilt, wat een gemakkelijke installatie mogelijk maakt met de juiste afstand tussen de latten.

De houtdecor lattenwand is 260 cm hoog en 52,6 cm breed, met een dikte van 22 mm. De steendecor lattenwand en de flexibele wandpanelen hebben dezelfde afmetingen, waardoor ze onderling uitwisselbaar zijn. Met prijzen die variëren van €89,95 tot €159,90, bieden onze akoestische wandpanelen een betaalbare oplossing voor een rustiger en mooier interieur.

Ben je geïnteresseerd in onze collectie? Bezoek onze showroom in Nunspeet (Industrieweg 66) of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze openingstijden zijn dinsdag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00, en zaterdag van 09.00 tot 12.00. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte akoestische wandpanelen voor jouw ruimte!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »