• Lorem ipsum

Laminaat Rechte Plank

-24%
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Natuur Eiken
Laminaat Natuur Eiken
Op zoek naar een betaalbare vloeroptie met stijl en kwaliteit? Zoek niet verder! Ons Laminaat Natuur Eiken is de ideale keuze voor prijsbewuste shoppers.
-23%
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Zand Eiken
Laminaat Zand Eiken
Ontdek betaalbare luxe met Soft Sand Oak laminaat. Luchtige sfeer, zachte tinten, natuurlijk gevoel. Perfect voor elk budget. Bestel nu en transformeer je huis met tijdloze stijl!
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Light Beige
Laminaat Light Beige
Breng een frisse en ruimtelijke sfeer in huis met Laminaat Light Beige. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardig laminaatvloeren bij Vloerenhuys De Veluwe en geef je interieur een stijlvolle upgrade."
-36%
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Smart living Weathered Oak
Laminaat Smart living Weathered Oak
Ontdek betaalbare luxe met Smart Living Weathered Oak laminaat. Ruwe uitstraling, grijze tinten, grove houtstructuur. Bestel nu voor een stoere industriële sfeer in huis!
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Colorado Red
Laminaat Colorado Red
Laminaat Colorado Red geeft jouw interieur een warme, robuuste uitstraling. Met zijn prachtige rode kleur en natuurlijke houtstructuur voelt het alsof je op een echte houten vloer loopt. Bestel nu en geef je huis die warme touch!
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Sherwood Oak
Laminaat Sherwood Oak
Breng de natuurlijke schoonheid van het bos naar huis met Sherwood Oak laminaat. De warme, aardse tinten en prachtige houtstructuur creëren een gezellige en rustieke uitstraling in jouw interieur.
-12%
Aqua Laminaat Gebleekt eiken
Aqua Laminaat Gebleekt eiken
Transformeer je ruimte met de Aqua Laminaat Gebleekt Eiken vloer - Waterbestendig, licht en natuurlijk. Geschikt voor moderne en traditionele interieurs. Ontdek de perfecte harmonie van stijl en functionaliteit voor elke kamer in huis.
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Modern Living
Laminaat Modern Living
Ontdek de perfecte vloer bij Vloerenhuys De Veluwe in Nunspeet. Van laminaat tot PVC en tapijt, voor elke smaak en stijl. Deskundig advies en vakkundige installatie. Bezoek onze showroom!
-17%
Aqua Laminaat Zacht eiken
Aqua Laminaat Zacht eiken
Aqua Laminaat Zacht Eiken: tijdloze elegantie met waterbestendigheid. De lichte kleur en subtiele houtstructuur voegen warmte toe aan elke ruimte. Perfect voor keukens, badkamers en meer. Ontdek duurzaamheid en stijl in één vloer!
-13%
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Modern eiken
Laminaat Modern eiken
Transformeer je interieur met prachtig laminaat voor een warme en natuurlijke uitstraling. Het natuurlijke eikenpatroon brengt rustieke charme. Bestel nu en geniet van een gezellig thuis!
-36%
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Smart living Sandy Bay Oak
Laminaat Smart living Sandy Bay Oak
Breng de strandvibe naar huis met Smart Living Sandy Bay Oak laminaat. Lichte kleuren en subtiele houtstructuur voor een frisse en luchtige sfeer. Bestel nu voor een ontspannen ambiance!
Vloerenhuys de Veluwe  Laminaat Warm red oak
Laminaat Warm red oak
Geef je huis een rijke en levendige uitstraling met Warm Red Oak laminaat. De warme, roodachtige tinten en natuurlijke houtstructuur creëren een gezellige en gastvrije sfeer in jouw interieur. Ontdek nu bij Vloerenhuys de Veluwe!