• Lorem ipsum

-9%
Arbiton PVC Visgraat Georgetown Oak
PVC Visgraat Georgetown Oak
De PVC Klikvloer Georgetown Oak is speciaal ontworpen om te leggen in een visgraat patroon. Wat hem zo uniek maakt is zijn diepe houtkleur waardoor hij een natuurlijke uitstraling heeft.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Wembley Oak
PVC Visgraat Wembley Oak
Mode komt en gaat, trends verschijnen en verdwijnen. Sommige patronen zijn echter absoluut tijdloos. De Wembley Oak behoort tot die laatste groep. O
-9%
Arbiton PVC Visgraat Windsor Oak
PVC Visgraat Windsor Oak
De naam geeft perfect de oorsprong aan van deze universele en tijdloze tint. Warme eiken vloer met een sterk rustiek karakter. Grote knoesten, witheid en een warme natuurlijke kleur benadrukken deze volwassen eiken vloer.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Stamford Oak
PVC Visgraat Stamford Oak
Een zeer heldere, tijdloze tint van witgekalkt hout met een lage nerfstructuur en delicate grijze borsteling. Select class vloer, uniform helder oppervlak, zacht patroon en kleine gezonde knoesten.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Harlow Oak
PVC Visgraat Harlow Oak
Prachtige kleuren, houtstructuur en de mogelijkheid om ze in het iconische visgraatpatroon te leggen.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Dearwood Oak
PVC Visgraat Dearwood Oak
Deze vloer ziet eruit alsof het net uit het bos komt. Een ietwat ruwe, heldere houtsoort die elke kamer zal opfleuren.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Yankee Oak
PVC Visgraat Yankee Oak
Iemand zei ooit dat uiterlijk niet alles is - daar zijn we het helemaal mee eens! De vloeren uit de Amaron visgraatcollectie zijn speciaal ontworpen om houten parket te imiteren en kunnen in een visgraat- of ander patroon worden gelegd.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Preston Oak
PVC Visgraat Preston Oak
Onze PVC klikvloer visgraat collectie biedt duurzame klik vinyl vloeren die bestand zijn tegen beschadiging, geluiddempend zijn, efficiënt warmte geleiden, waterbestendig zijn en prettig aanvoelen.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Medicci Oak
PVC Visgraat Medicci Oak
Een heel natuurlijke, warme grijze, aardse tint. De meest trendy tint van 2023, te zien in trendpresentaties van top interieurmagazines.
-9%
Arbiton PVC Visgraat Hayworth Oak
PVC Visgraat Hayworth Oak
De eerste, zo zwaar gewitte, praktisch witte visgraatvloer. De delicate grijze tint van de nerf verdient de aandacht en voegt een natuurlijk gevoel toe aan jouw ruimte.
Arbiton PVC Ondervloer - Secura - 6.25m2
PVC Ondervloer - Secura - 6.25m2
Speciale ondervloer voor PVC / Vinylvloeren met een kliksysteem. Geschikt voor ruimtes met veel verkeer. Deze ondervloer is heel gemakkelijk te installeren en uit te lijnen dankzij de accordeonvorm en snijlijnen.
Arbiton PVC Ondervloer - Multiprotec - 8,5m2
PVC Ondervloer - Multiprotec - 8,5m2
Speciale ondervloer voor PVC/ Vinyl klikvloeren voor ruimtes die intensief gebruikt worden, ook geschikt voor vloerverwarming.