• Lorem ipsum

PPC

PPC Quick-Step legset laminaat -
Quick-Step legset laminaat -
Quick-Step legset - Essentieel voor schadevrije vloerinstallatie. Bevat stootblok, afstandshouders voor uitzettingsvoegen en trekijzer. Inclusief: 20 afstandshouders, stootblok, aanslagijzer.
PPC Thomsit OS PVC projectegaline 25 kg
Thomsit OS PVC projectegaline 25 kg
Ontdek Thomsit OS PVC Projectegaline: hoogwaardige egaline voor PVC-vloeren. Sneldrogend, gemakkelijk aan te brengen en perfect voor een professioneel resultaat.
PPC Afstandhouder AV2 5-20 mm (4 stuks)
Afstandhouder AV2 5-20 mm (4 stuks)
Onze afstandhouder, traploos instelbaar (5-20 mm), perfect voor zwevend laminaat. Voorkomt afdrukken op wanden en vloeren. Eenvoudig te verwijderen, licht en compact.
PPC Ondervloerentape 5 cm breed x 50 meter
Ondervloerentape 5 cm breed x 50 meter
Onze ondervloerentape, 5 cm x 50 m, is ontworpen voor sterke verbindingen tussen ondervloerdelen. Vochtwerend om risico op vochtproblemen te verminderen. Geschikt voor diverse ondervloeren, verzekert duurzame en betrouwbare vloerinstallaties
PPC Jumpax Classic
Jumpax Classic
Optimaliseer je vloer met Jumpax® Classic, een FSC-gecertificeerde ondervloer die contactgeluid tot 10 dB vermindert. Perfect voor PVC, linoleum en meer. Ontdek het nu!
PPC Thomsit aanmaakemmer voor egalisatie 30L
Thomsit aanmaakemmer voor egalisatie 30L
"Ontdek onze 30-liter emmer voor het nauwkeurig mengen van egalisatiemateriaal. Een onmisbaar hulpmiddel voor vloerleggers en doe-het-zelvers. Bestel nu voor een perfect gladde vloer!"
PPC Verstekschaar met oranje handvat
Verstekschaar met oranje handvat
Optimaliseer precisie met onze verstekschaar voor het nauwkeurig knippen van folie en smalle harde afwerklijsten. Scherpe bladen voor een nette afwerking. Maak knipwerk eenvoudig en precies.
PPC Reservemes (10 st.)
Reservemes (10 st.)
Extra gehard staal, staat garant voor een lange levensduur.
PPC Haakmesjes (10 st.)
Haakmesjes (10 st.)
Reservemes met hoekhaak.
Verpakkingsinhoud 10 stuks.
PPC Mes incl. houder
Mes incl. houder
Delphin 03 - Robuust Mes voor Stevige Materialen
PPC Rubber hamer
Rubber hamer
Een rubberen hamer, ideaal voor het leggen van visgraatvloeren. Zorgt voor precieze en delicate slagen om vloerdelen op hun plaats te bevestigen zonder schade.
PPC PPC High Tack Plintenkit - wit 290 ml
PPC High Tack Plintenkit - wit 290 ml
Verbeter uw plintmontage met onze HighTack kit - professioneel, elastisch en waterbestendig. Geschikt voor diverse ondergronden. Ontdek eenvoudig aanbrengen en sterke hechting. Perfect voor een moeiteloze plintinstallatie.