• Lorem ipsum

Vloerenhuys de Veluwe

-36%
Vloerenhuys de Veluwe Laminaat Smart living Glory Oak
Laminaat Smart living Glory Oak
Laminaat Smart living Glory Oak brengt de pracht van eikenhout naar jouw huis. De vloer heeft een authentieke uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden. Bestel nu en geniet van de warme uitstraling van deze vloer.
-62%
Vloerenhuys de Veluwe Laminaat Natuur Eiken
Laminaat Natuur Eiken
Op zoek naar een budgetvriendelijke vloeroptie die toch stijl en kwaliteit biedt? Zoek niet verder! Ons Laminaat Natuur Eiken is de ideale keuze voor prijsbewuste shoppers, met een onverslaanbare prijs van slechts 7,95 euro per vierkante meter.
-21%
Vloerenhuys de Veluwe Aqua Laminaat Aquawood Engels wit
Aqua Laminaat Aquawood Engels wit
Geef je keuken of badkamer een frisse uitstraling met deze waterbestendige Aqua Laminaat Aquawood Engels wit
vloer. De lichte kleur en houtstructuur creëren een warme sfeer en zorgen voor een natuurlijke uitstraling.
Vloerenhuys de Veluwe Restant laminaat - 70m2
Restant laminaat - 70m2
Dit betreft een restpartij laminaat voor een oppervlakte van 70m2. Bij laminaat nemen wij altijd 8% snijverlies mee, dus je ontvangt in totaal 75,6m2/ 27 pakken.
-24%
Vloerenhuys de Veluwe Laminaat Naturel eiken
Laminaat Naturel eiken
Laminaat Naturel eiken geeft elke kamer een organische uitstraling. De authentieke houtnerfstructuur en natuurlijke kleur brengen de schoonheid van de natuur naar binnen.
Vloerenhuys de Veluwe Restant aqua laminaat - 20m2
Restant aqua laminaat - 20m2
Dit betreft een restpartij laminaat voor een oppervlakte van 20m2. Bij laminaat nemen wij altijd 8% snijverlies mee, dus je ontvangt in totaal 21,6m2/ 9 pakken.
Vloerenhuys de Veluwe Restant aqua laminaat - 40m2
Restant aqua laminaat - 40m2
Dit betreft een restpartij laminaat voor een oppervlakte van 40m2. Bij laminaat nemen wij altijd 8% snijverlies mee, dus je ontvangt in totaal 43,2m2/ 17 pakken.
Vloerenhuys de Veluwe Restant laminaat - 20m2
Restant laminaat - 20m2
Dit betreft een restpartij laminaat voor een oppervlakte van 20m2. Bij laminaat nemen wij altijd 8% snijverlies mee, dus je ontvangt in totaal 21,6m2/ 11 pakken.
-36%
Vloerenhuys de Veluwe Laminaat Smart living Weathered Oak
Laminaat Smart living Weathered Oak
Smart living Weathered Oak laminaat is perfect voor wie op zoek is naar een vloer met een ruwe, verweerde uitstraling. De grijze tinten en de grove houtstructuur zorgen voor een stoere en industriële sfeer in uw interieur.
-23%
Vloerenhuys de Veluwe Laminaat Zand Eiken
Laminaat Zand Eiken
Als u op zoek bent naar een laminaatvloer die een luchtige, ontspannen sfeer uitstraalt, dan is Soft Sand Oak de perfecte keuze. De zachte zandkleurige tinten en de subtiele houtstructuur creëren een rustgevend en natuurlijk gevoel in uw huis.
Vloerenhuys de Veluwe Restant aqua laminaat - 45m2
Restant aqua laminaat - 45m2
Dit betreft een restpartij laminaat voor een oppervlakte van 45m2. Bij laminaat nemen wij altijd 8% snijverlies mee, dus je ontvangt in totaal 48,6m2/ 20 pakken.
Vloerenhuys de Veluwe Restant laminaat - 25m2
Restant laminaat - 25m2
Dit betreft een restpartij laminaat voor een oppervlakte van 30m2. Bij laminaat nemen wij altijd 8% snijverlies mee, dus je ontvangt in totaal 27m2/ 11 pakken.